På udkig efter Hemingway af Lief Davidsen

Spændingsbogen På udkig efter Hemingway foregår hovedsagelig på Cuba. Bogen er skrevet af Lief Davidsen, som er journalist og meget andet.

På udkig efter Hemingway

Dette er min første bog oplevelse med Lief Davidsen. Han er naturligvis kendt fra tv og megen omtale i medierne. Han har været produktiv siden 1973, så der er tale om en erfaren herre, med en hovedvægt af politiske thriller bøger om Sovjetunionen.

Denne bogen foregår tilgengæld på Cuba, hvor den danske hovedperson John C. Petersen tager på ferie. Efter at have mistet sin kone trænger John til at komme ud og få nogle oplevelser.

John er gymnasielektor i spansk og historie i Ringkøbing og har som sådan et helt almindeligt liv. Det ændre sig dog da han ved et tilfælde møder en eksilcubaner, der beder ham bringe et brev til sin datter på Cuba.

John bliver viklet ind i det dødeligt spil i kampen om nogle hemmelige dokumenter. Undervejs møder John en cubansk kvinde, og de udvikler et tæt og fysisk forhold. De forstyrres dog af visse folk, der vil give deres liv for en højere sag.

Regeringens mænd er på sat sagen for at skaffe de hemmelige dokumenter, og de vil gøre sit til at stoppe John og sine venner, men samtidig vrimler det med CIA-agenter og revolutionære. Så er der spænding.

Lief Davidsen formår bogen igennem at skabe en stemning af sol, rom og havana cigarer. Sted og stemningsbeskrivelserne er en fornøjelse at læse. Det er samtidig en rigtig spændende bog, så bogen kan kun få de bedste anbefalinger.

"På udkig efter Hemingway" har i den grad givet mig lyst til at læse flere af Lief Davidsens andre bøger.

Læs også

Ondskabens hotel af Stephen King Ondskabens hotel af Stephen King

En virkelig Stephen King klassiker der er et must på listen over Stephen King bøger, hvis du er interesseret i hans forfatterskab.

Troldeliv 9: Troldsuppe af Sissel Bøe og Peter Madsen Troldeliv 9: Troldsuppe af Sissel Bøe og Peter Madsen

Bog nummer 9 af Sissel Bøe og Peter Madsen i Troldeliv serien. Der skal koges suppe til hele troldefamilien.

God kaffe af Coffee Collective God kaffe af Coffee Collective

God grundbog om kaffe og brygning af denne fantastiske drik.

Danmarks oldtid af Jørgen Jensen Danmarks oldtid af Jørgen Jensen

Flot detaljeret værk om Danmarks oldtid.