Cider - drik ofte gæret på æbler

Cider kan være et godt alternativ til vin eller øl. Ofte brygges cider på forskellige æblesorter, men kan også være lavet på pære eller andet frugt. England og Frankrig har en god tradition for brygning af ægte ciders.

Artikler om 'cider'. Nyeste artikel er 'Æble cider bryg nr 2' fra . Der findes i alt 2 artikler om 'cider'.

Æble cider bryg nr 2

Det går frem ad. Okay kulsyre og surheden er aftagende. Cideren begynder også at blive mere klar. Smagen minder i øjeblikket om visse engelske ciders, der kan købes i handlen. Efter det første æble cider bryg, der kun var en lille portion på 5 liter, er det blevet tid til at forsøge sig med lidt større mængder. Denne gang brygges der af 24 liter ufiltreret æble saft og champagnegær.

Æble cider bryg nr 1

Æble cider bryg nr 1 (opdateret 25. juni 2012)

25. september 2011

Cideren er nu over 1 år gammel. Fortsat god smag og kulsyre. Et forsøg på at brygge en æble cider ud af ufiltreret æblejuice og vingær.