Mine søsters børn i Afrika

Den tredje film i denne omgang af Mine Søsters Børn serien er fokuseret omkring Ree dyrepark og dette firmas ranch i Afrika. En både sjov og underholdende familiefilm med flotte billeder fra Afrika.

Mine Søsters Børn i Afrika

Den tredje film i denne omgang af Mine Søsters Børn serien er fokuseret omkring Ree dyrepark og dette firmas ranch i Afrika. Filmen starter med, at familien deltager i en konkurrence, hvor de kan vinde en tur til afrika.

Det går selvfølgelig familiens vej, og de skal til afrika, men som det er sket før bliver forældrene forhidret i at kunne deltage i løjerne, så familiens onkel Erik må træde til. Samtidig på nabo grunden i herlige Holte er fru Flinth så godt træt af familien ved siden af, at hun har bestemt sig for at tage afsted på en ferie med sin niece Julie.

Der sker aldrig de helt store overraskelser i film af denne type, så det er helt i tråd med f.eks. Far Til Fire filmene. Da familien er ankommet på Ree ranchen, støder de naturligvis ind i fru Flinth. Dog har fru Flinth fået et øje til onkel Erik, så det mildner hende i betydelig grad.

Filmes tema er krybskytteri og salg af dyr, og familien kommer på sporet af nogle lyssky aktiviteter. Fru Flinth bliver tilmed kidnappet af krybskytterne, så hun skal reddes. Det kommer der en række sjove episoder ud af, og samtidig indeholder filmen mange flotte landskabs billeder fra Afrika.

Generelt set skal denne genre af film ikke vurderes på skuespillernes præstation eller et dybt manuskript. Det er en film på børns præmisser, og børn er super godt undeholdt hele vejen igennem. Umiddelbart virker denne Mine Søsters Børn film også af lang højere kvalitet end den seneste Fire Til Fire Til Søs, så hvis du skal vælge en film, skal du absolut vælge Mine Søsters Børn I Afrika.

Skuespillere:
Peter Mygind, Mille Dinesen, Thomas Levin, Robert Hansen, Ditte Hansen, Troels Malling
Instruktør: Martin Miehe-Renard

Spilletid: 1 time 25 minutter

Trailer

Se traileren.

Læs også

Emma og Julemanden anmeldelse Emma og Julemanden anmeldelse

Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte. Nicolas og Julie er kommet til Viborg, hvor deres nyfødte barn kidnappes af et par elvere. Heldigvis kan pigen Emma hjælpe dem.

Valhalla 2019 filmanmeldelse Valhalla 2019 filmanmeldelse

Ny filmatisering af Peter Madsens Valhalla tegneserie eventyr med Fenar Ahmad som instruktør. Tegnestregerne er denne gang skiftet ud med ægte skuespillere. Filmen er bedre end sit rygte.

Last Christmas filmanmeldelse Last Christmas filmanmeldelse

Årets engleske julefilm har fået titlen Last Christmas, og den udspringer af Wham sangen med samme navn. Emily Clark har hovedrollen og George Michael leverer en stribe af musik.

Minions filmanmeldelse Minions filmanmeldelse

Filmanmeldelse af Minions filmen. De gule små underholdende Minions fra Grusomme Mig filmene er tilbage i deres helt egen sjove film.

Jojo Rabbit filmanmeldelse Jojo Rabbit filmanmeldelse

Historien om drengen Jojo Rabbit der har en usynlig ven med navnet Hitler. Det er politisk ukorrekt. Det er rigtig sjovt og god underholdning - men også med et seriøst underliggende lag.