Minions filmanmeldelse

Filmanmeldelse af Minions filmen. De gule små underholdende Minions fra Grusomme Mig filmene er tilbage i deres helt egen sjove film.

De gule små underholdende skabninger fra Grusomme Mig filmene er tilbage i deres helt egen sjove film. Tre minions tager på en mission for at redde hele minion-kulturen. Filmen finder sted før to Grusomme Mig film.

Minions filmen

Historien begynder med en encellet, gul organisme, der udvikler sig gennem generationer og ender som de velkendte minions. De tjener verdens ondeste superskurke – fra Tyrannosaurus rex til Napoleon - som de dog uheldigvis ofte ender med at tage livet af.

De tre minions, Kevin, Stuart og Bob tager på en mission for at finde den ondeste skurk, så minion-kulturen kan komme videre i deres udvikling og tjene en ny herre.

Opgaven bringer dem i starten til Amerika. Efter lidt sightseeing i New York beslutter de tre minions at tage til Orlando, hvor der afholdes en skurkemesse. Vores tre venner samles op af en spøjs familie, som også skal deltage i messen.

På skurkemessen kommer de tre minions i forbindelse med Scarlet Overkill, der umiddelbart tegner til at være den mægtigste og ondeste skurk. Hun har en opgave til de tre minions, der gør at Kevin, Stuart og Bob kommer ud på en længere rejse.

Frygten om at Minions filmen blot er en tam pengemaskine gøres det skamme. Det er en virkelig sjov film med mange underholdende scener. For det voksne publikum gøres tingene morsommere ved at filmen indeholder nogle små referencer til den virkelige verden.

Engelske stemmer:
Sandra Bullock, Steve Coogan, Michael Keaton, Geoffrey Rush m.fl.
Danske stemmer:
Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Shirley, Henrik Koefoed, Sofie Gråbøl m.fl.
Instruktør: Pierre Coffin og Kyle Balda

Spilletid: 1 time 31 minutter

Trailer

Se traileren.

Det kunne være ganske interessant, om der kom en Minion film mere. Tids- og historiemæssigt er der fortsat muligheder inden Grusomme Mig filmene tager over.

BANANA!!!... :)

Læs også

Last Christmas filmanmeldelse Last Christmas filmanmeldelse

Årets engleske julefilm har fået titlen Last Christmas, og den udspringer af Wham sangen med samme navn. Emily Clark har hovedrollen og George Michael leverer en stribe af musik.

Valhalla 2019 filmanmeldelse Valhalla 2019 filmanmeldelse

Ny filmatisering af Peter Madsens Valhalla tegneserie eventyr med Fenar Ahmad som instruktør. Tegnestregerne er denne gang skiftet ud med ægte skuespillere. Filmen er bedre end sit rygte.

Jojo Rabbit filmanmeldelse Jojo Rabbit filmanmeldelse

Historien om drengen Jojo Rabbit der har en usynlig ven med navnet Hitler. Det er politisk ukorrekt. Det er rigtig sjovt og god underholdning - men også med et seriøst underliggende lag.

Mine søsters børn i Afrika Mine søsters børn i Afrika

Den tredje film i denne omgang af Mine Søsters Børn serien er fokuseret omkring Ree dyrepark og dette firmas ranch i Afrika. En både sjov og underholdende familiefilm med flotte billeder fra Afrika.

Emma og Julemanden anmeldelse Emma og Julemanden anmeldelse

Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte. Nicolas og Julie er kommet til Viborg, hvor deres nyfødte barn kidnappes af et par elvere. Heldigvis kan pigen Emma hjælpe dem.