Mistresses tvserie

Tv serien Misstreeses er en god blanding af thriller, romantik, mysterie og drama. I serien følges fire veninders meget forskellige liv.

28. januar 2015 (opdateret )

Mistresses er oprindeligt en engelsk tv serie, som er blevet tilpasset et amerikansk format. Serien er en blanding af thriller, romantik, mysterie og drama.

Serien handler om fire veninder liv, som vi følger i tykt og tyndt. Det lyder jo meget som en vis anden serie, der startede med at berige vores liv for ti år siden og gør det selv den dag i dag. Mistresses når dog nok aldrig samme højder, men serien er en kraftig forbedring i forhold til sit engelske modstykke, der virker som en kedelig forestilling.

De forskellige veninder i serien er advokaten Savi, der spilles af Alyssa Milano, som tidligere nok mest er kendt for Heksene af Warren Manor serien. Så er der psykologen Karen (Yunjin Kim), den butiksejende April (Rochelle Aytes) og Savis søster Josselyn, der er ejendomsmægler (Jes Macallan) og lever det lette liv.

Hver veninde i serien har sin helt egen vigtige historie, som vi løbende følger. Fra tid til anden mødes veninderne over en kop kaffe eller til fællesspisning, hvor de lige kan få hinanden opdateret med deres individuelle historie.

Serien fangede ikke lige fra starten, men efter 4. afsnit begyndte historierne at fange, og der kom en naturlig nysgerrighed om, hvad næste afsnit ville bringe.

De grundlæggende historier for serien er et one night stand, der ender i en graviditet, men er faderen til barnet mon hendes mand eller en flirt fra jobbet?

Psykologen der har en affære med en klient, hvorefter hun involveres i en mordsag, hvor netop hendes elsker er ofret, og hun står selv under anklage.

Butiksejeren der pludselig en dag opsøges af en anden kvinde, som gerne vil have nogle penge, da hun har et barn med den første kvindes afdøde mand.

Den letlevende kvinde der aldrig finder hvile, og som så en dag beslutter hun sig for at flytte sammen med en anden kvinde.

Første sæson er på 13 afsnit. I sæson 2 fortsætter flere af historierne, så det helt klart bedst at have set sæson 1 inden der tages hul på sæson 2.

Det forlyder desuden at i seriens 3. sæson vil Alyssa Milano forlade serien. Hvordan det kommer til at ske vides endnu ikke.

Serien stopper

Det er blevet besluttet, at Mistresses ikke fortsætter efter sæson 4.

Læs også

Valhalla 2019 filmanmeldelse Valhalla 2019 filmanmeldelse

Ny filmatisering af Peter Madsens Valhalla tegneserie eventyr med Fenar Ahmad som instruktør. Tegnestregerne er denne gang skiftet ud med ægte skuespillere. Filmen er bedre end sit rygte.

Last Christmas filmanmeldelse Last Christmas filmanmeldelse

Årets engleske julefilm har fået titlen Last Christmas, og den udspringer af Wham sangen med samme navn. Emily Clark har hovedrollen og George Michael leverer en stribe af musik.

Jojo Rabbit filmanmeldelse Jojo Rabbit filmanmeldelse

Historien om drengen Jojo Rabbit der har en usynlig ven med navnet Hitler. Det er politisk ukorrekt. Det er rigtig sjovt og god underholdning - men også med et seriøst underliggende lag.

Hjertelandet dokumentar anmeldelse Hjertelandet dokumentar anmeldelse

Janus Metz og Sine Plambechs dokumentar både skuffer og begejstre. Rørende dokumentar film. Dokumentaren er en fortsættelse af deres to tidligere film om kvinder fra og i Thailand.

Zombieland filmanmeldelse Zombieland filmanmeldelse

Sjov zombie action komedie med masser af underholdende friske oneliners. Nut up or shut up.