Genskabelse af japansk monster burger

Genskabning af Burger Kings japanske afdeling der lavede et kød monster af en burger med kylling, oksekød og bacon.

3. maj 2011 (opdateret )

Efter at have læst på nettet om monster burgeren fra Burger King i Japan, satte jeg mig for at genskabe denne fantastiske burger, der kombinerer flere gode ting til den ultimative burger.

Sådan her ser originalen ud:

Den består af to bøffer, en kyllingefilet, nogle skiver bacon, ost, dressing, løg, tomat og salat.

Meat monster er dermed en kombi mellem en kylling/bacon burger, en cheeseburger, en baconburger og andre konstellationer samlet under ét tag.

Men for at komme tilbage til sagen må det være tid til en lille lineup i bedste tvkøkken-stil.

Ingredienser til brugeren

Vi har hakket oksekød, kyllingefilet, bacon, salat, tomat, løg og cheddarost.

Tilberedning af burgeren

Lidt indledende øvelser inden der kommer gang i bøfferne og kyllingen.

Så kom bøfferne og cheddarost på panden sammen med et stykke kyllingefilet. Normalt bør en hakkebøf steges på tør pande, men lige i denne situation er panden fyldt med dejlig baconjuice, som det vil være synd at gå til spilde.

Samling af burgeren

Efter en tur på brødristeren med burgerbollen er det blevet tid til at skulle samle denne monster burger, der kræver en vis form for balance kunst.

Burgerdressing i "underen", lidt salat, bøf med cheddarost, to skiver bacon, nogle løgringe, hvidløgsdressing, mere burgerdressing. Ketchup på "overen".

Dernæst endnu en bøf med cheddarost, lidt salat, nogle tomatskiver, en kylingefilet og to skiver bacon.

Det endelige resultat. En helt fantatisk burger der smager godt og mætter :)

Vital stats for monster burgeren

300 gram hakket oksekød.
100 gram kyllingefilet.
4 skiver sprød bacon.
2 håndfulde cheddarost.

5 tomatskiver.
3 løgringe.
1 burgerbolle.
Lidt salat.
Burgerdressing.
Hvidløgsdressing.
Ketchup.

Go' appetit!

Læs også

Mayonnaise på 2 minutter

Du kan selv lave nem og lækker hjemmelavet mayonnaise på ganske få minutter med en stavblender.

Kimchi - lav selv koreansk superfood Kimchi - lav selv koreansk superfood

Min bedste omgang kimchi indtil videre. Læs opskriften og se hvor nemt det er at lave fermenterede grønsager. Det er virkelig sundt.

Friske forårsruller af rispapir med grønsager og kød Friske forårsruller af rispapir med grønsager og kød

Det er nemt at lave friske forårsruller af rispapir med grønsager og nudler. Du bestemmer selv fyldet, og selv børn kan lave deres egen favorit.

Gai phat khing eller kylling med ingefær Gai phat khing eller kylling med ingefær

Kylling stegt hovedsagelig med ingefær samt forskellige grønsager og kokosmælk.

Sprøde lækre rundstykker med havregryn og sesam Sprøde lækre rundstykker med havregryn og sesam

Sprøde lækre rundstykker med havregryn og sesam. Nem og virkelig god opskrift. Også velegnet til fryseren.