Genskabelse af japansk monster burger

Genskabning af Burger Kings japanske afdeling der lavede et kød monster af en burger med kylling, oksekød og bacon.

3. maj 2011 (opdateret )

Efter at have læst på nettet om monster burgeren fra Burger King i Japan, satte jeg mig for at genskabe denne fantastiske burger, der kombinerer flere gode ting til den ultimative burger.

Sådan her ser originalen ud:

Den består af to bøffer, en kyllingefilet, nogle skiver bacon, ost, dressing, løg, tomat og salat.

Meat monster er dermed en kombi mellem en kylling/bacon burger, en cheeseburger, en baconburger og andre konstellationer samlet under ét tag.

Men for at komme tilbage til sagen må det være tid til en lille lineup i bedste tvkøkken-stil.

Ingredienser til brugeren

Vi har hakket oksekød, kyllingefilet, bacon, salat, tomat, løg og cheddarost.

Tilberedning af burgeren

Lidt indledende øvelser inden der kommer gang i bøfferne og kyllingen.

Så kom bøfferne og cheddarost på panden sammen med et stykke kyllingefilet. Normalt bør en hakkebøf steges på tør pande, men lige i denne situation er panden fyldt med dejlig baconjuice, som det vil være synd at gå til spilde.

Samling af burgeren

Efter en tur på brødristeren med burgerbollen er det blevet tid til at skulle samle denne monster burger, der kræver en vis form for balance kunst.

Burgerdressing i "underen", lidt salat, bøf med cheddarost, to skiver bacon, nogle løgringe, hvidløgsdressing, mere burgerdressing. Ketchup på "overen".

Dernæst endnu en bøf med cheddarost, lidt salat, nogle tomatskiver, en kylingefilet og to skiver bacon.

Det endelige resultat. En helt fantatisk burger der smager godt og mætter :)

Vital stats for monster burgeren

300 gram hakket oksekød.
100 gram kyllingefilet.
4 skiver sprød bacon.
2 håndfulde cheddarost.

5 tomatskiver.
3 løgringe.
1 burgerbolle.
Lidt salat.
Burgerdressing.
Hvidløgsdressing.
Ketchup.

Go' appetit!



Læs også

Havregrynsknas (crunch) Havregrynsknas (crunch)

Prøv denne lækre og nemme hjemmelavede havregryns knas til at pifte din yoghurt eller skyr op med.

Brød med groft rugmel og fuldkorn Brød med groft rugmel og fuldkorn

Prøv dette nemme langtidshævet brød der næsten gør alt arbejdet selv. Dejligt mættende pga. det grove rugmel og fuldkorns hvedemel.

Gai phat khing eller kylling med ingefær Gai phat khing eller kylling med ingefær

Kylling stegt hovedsagelig med ingefær samt forskellige grønsager og kokosmælk.

Friske forårsruller af rispapir med grønsager og kød Friske forårsruller af rispapir med grønsager og kød

Det er nemt at lave friske forårsruller af rispapir med grønsager og nudler. Du bestemmer selv fyldet, og selv børn kan lave deres egen favorit.

Hjemmelavet persille ravioli med fetaost Hjemmelavet persille ravioli med fetaost

Grønne ravioli med persille og fetaost. Hjemmelavet pasta smager rigtig godt.