3. maj 2011 (opdateret )
Efter at have læst på nettet om monster burgeren fra Burger King i Japan, satte jeg mig for at genskabe denne fantastiske burger, der kombinerer flere gode ting til den ultimative burger.
Sådan her ser originalen ud:
Den består af to bøffer, en kyllingefilet, nogle skiver bacon, ost, dressing, løg, tomat og salat.
Meat monster er dermed en kombi mellem en kylling/bacon burger, en cheeseburger, en baconburger og andre konstellationer samlet under ét tag.
Men for at komme tilbage til sagen må det være tid til en lille lineup i bedste tvkøkken-stil.
Ingredienser til brugeren
Vi har hakket oksekød, kyllingefilet, bacon, salat, tomat, løg og cheddarost.
Tilberedning af burgeren
Lidt indledende øvelser inden der kommer gang i bøfferne og kyllingen.
Så kom bøfferne og cheddarost på panden sammen med et stykke kyllingefilet. Normalt bør en hakkebøf steges på tør pande, men lige i denne situation er panden fyldt med dejlig baconjuice, som det vil være synd at gå til spilde.
Samling af burgeren
Efter en tur på brødristeren med burgerbollen er det blevet tid til at skulle samle denne monster burger, der kræver en vis form for balance kunst.
Burgerdressing i "underen", lidt salat, bøf med cheddarost, to skiver bacon, nogle løgringe, hvidløgsdressing, mere burgerdressing. Ketchup på "overen".
Dernæst endnu en bøf med cheddarost, lidt salat, nogle tomatskiver, en kylingefilet og to skiver bacon.
Det endelige resultat. En helt fantatisk burger der smager godt og mætter :)
Vital stats for monster burgeren
300 gram hakket oksekød.
100 gram kyllingefilet.
4 skiver sprød bacon.
2 håndfulde cheddarost.
5 tomatskiver.
3 løgringe.
1 burgerbolle.
Lidt salat.
Burgerdressing.
Hvidløgsdressing.
Ketchup.
Go' appetit!