Tuborg bryggeri

Tuborg prøver denne gang at lancere en økologisk og ufiltreret pilsner, som de hævder giver mere smag end deres traditionelle pilsner.

Tuborg startede i 1875, hvor de bryggede deres første øl i Hellerup. I 1970 valgte Tuborg dog at fusionere sammen med Carlsberg.

4,5 %. Ganske udmærket øl med god smag af malt og humle. Sammenlignet med den traditionelle pilsner er der lidt mere at komme efter i Rå, så den er at foretrække i en duel.

******

Oprindelig blev denne øl brygget eksklusivt til musikfestivalerne North Side og Roskilde Festival, men Tuborg har valgt, at alle forbrugere skal have chancen. Til historien hører nok også, at et andet stort bryggeri for nogle måneder siden sendte deres økologiske pilsner på markedet.

Læs også

Bohemian tjekkisk pilsner - ølbryg nr 13 Bohemian tjekkisk pilsner - ølbryg nr 13

En gylden drikkevenlig tjekkisk bohemian pilsner brygget med undergær og smagt til med Saaz humle. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Willemoes jule ale smager af noget Willemoes jule ale smager af noget

Willemoes Jule Ale er brygget af pilsnermalt, münchnermalt, farin, glukose og humle. Dejlig sød juleøl med en stærk frugtagtigt duft.

Thisted bryghus Thisted bryghus

Thisted bryghus har i dag et stort udvalg af øl i forskellige stilarter såsom pilsner, ale og porter.

Carlsberg bryggeri Carlsberg bryggeri

Carlsberg porteren kom oprindeligt på markedet i 1895. En god porter med masser af smag, uden at den bliver for tung. Kan nydes hvor og når som helst.

Danske øl

Som ølland har Danmark meget mere at byde på end blot Carlsberg og Tuborg.