Carlsberg bryggeri

Carlsberg porteren kom oprindeligt på markedet i 1895. En god porter med masser af smag, uden at den bliver for tung. Kan nydes hvor og når som helst.

5. maj 2014 (opdateret )

Gl. Carlsberg porter

8,2%. Gl. Carlsberg porteren kom oprindeligt på markedet i 1895, og den har i en periode også været solgt under navnet Carls porter med lidt mindre alkoholprocent.

******

En rigtig god porteren med smagsnuancer af mo/rk chokolade, engelsk lakrids og kaffe. Mængden af smagsgivere er holdt på et niveau, som go/r, at porteren ikke bliver for tung.

Nordic blond

0,5%. Lad det være sagt med det samme. Da denne øl skulle afprøves, var det med et negativt udgangspunkt.

Nordic blond kommer i glasset. Det ligner en uklar hvedeøl med en citrus- eller korianderagtig duft. Smagen er svagt syrlig. Det er det. Der kan ikke skrives noget positivt om Nordic blond.

Øllen er et godt eksempel på, hvordan man fuldstændig tilsidesætter stolte traditioner og respekten for et velsmagende produkt udelukkende for at høste markedsandele og ussel mammon.

******
Pilsner

******

Læs også

Saaz stout - ølbryg nr. 10 Saaz stout - ølbryg nr. 10

Ultra sort stout brygget på pale ale, karamel og chokolade malte, farin og tilsat udelukkende saaz humle.

Tuborg bryggeri Tuborg bryggeri

Tuborg prøver denne gang at lancere en økologisk og ufiltreret pilsner, som de hævder giver mere smag end deres traditionelle pilsner.

Harboe bryggeri Harboe bryggeri

Et kig på 3 forskellige Harboe øl, der sælges i farverige dåser for at adskille sig fra deres normale discount pilsnere. B for brown ale, P for pale ale og H for hvede.

Bohemian tjekkisk pilsner - ølbryg nr 13 Bohemian tjekkisk pilsner - ølbryg nr 13

En gylden drikkevenlig tjekkisk bohemian pilsner brygget med undergær og smagt til med Saaz humle. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Thisted bryghus Thisted bryghus

Thisted bryghus har i dag et stort udvalg af øl i forskellige stilarter såsom pilsner, ale og porter.