Tak for sangen Kim Larsen

Ingen kan vist sige sig fri fra at have nynnet med på en Kim Larsen eller Gasolin sang. Street art til ære for Kim Larsen.

Kort tid efter at det den 30. september 2018 blev kendt, at Kim Larsen var gået bort, begyndte folk på hver deres måde at udtrykke deres sogn og minder om Kim Larsen.

I nærheden af Christiania dukkede dette flotte stykke street art. Et portrætbillede af Kim Larsen med teksten "tak for sangen".

Fotoet er taget 7 måneder efter tilblivelsen af portrættet. Værket holder sig fortsat godt. Kun i bunden af plankeværket er der lidt tegn på slid fra vejret. Hvis du ønsker at se dette kunstværk, skal du nok ikke vente mange år, da det helt sikkert med tiden vil forsvinde.

Her finder du Kim Larsen portrættet

Det ligger kun en lille gåtur fra Nyhavn, og Christiania er kun et stenkast væk.

Læs også

Se billeder og video fra lys- og animationsshowet Himlen over Viborg Se billeder og video fra lys- og animationsshowet Himlen over Viborg

Oplev billeder og video fra det imponerende lys- og animationsshow Himlen over Viborg, hvor Viborg Domkirke bruges som baggrund.

Alternativ version af Guns N' Roses' Sweet Child of Mine fra Hua Hin i Thailand Alternativ version af Guns N' Roses' Sweet Child of Mine fra Hua Hin i Thailand

Klip af alternativ version af Guns N' Roses' Sweet Child of Mine fra Market Village Hua Hin i Thailand.

Tirpitz bunker- og ravmuseum Tirpitz bunker- og ravmuseum

I juli 2017 åbnede Tirpitz bunker- og ravmuseum. Læs mere om det flotte og imponerende museum der bestemt ikke er en kedelig oplevelse.

Telttur til Svinkløv strand Telttur til Svinkløv strand

Svinkløv strand er meget mere end blot stedet med badehotellet. Hyggelig campingplads og fin omkringliggende natur.