Alternativ version af Guns N' Roses' Sweet Child of Mine fra Hua Hin i Thailand

Klip af alternativ version af Guns N' Roses' Sweet Child of Mine fra Market Village Hua Hin i Thailand.

På en ferie i Hua Hin, Thailand, oplevede jeg denne sammensætning. Jeg er ikke klar over hvad instrumenterne hedder, men det må siges, at være en meget utraditionel udgave af Guns N' Roses kæmpe hit Sweet Child of Mine.

Jeg synes nu, at det lyder meget godt trods den rimelig alternative version :-D

Optagelsen er lavet foran shopping centret Market Village, hvor der dagligt er musikalske indslag enten inde i selve centret eller foran indgangen.

Market Village er centralt placeret i Hua Hin. I bunden af centret findes der en rigtig god food court (cafeteria) med mange forskellige typer af mad og snacks.

Emneord

Læs også

Hjertelandet dokumentar anmeldelse Hjertelandet dokumentar anmeldelse

Janus Metz og Sine Plambechs dokumentar både skuffer og begejstre. Rørende dokumentar film. Dokumentaren er en fortsættelse af deres to tidligere film om kvinder fra og i Thailand.

Se billeder og video fra lys- og animationsshowet Himlen over Viborg Se billeder og video fra lys- og animationsshowet Himlen over Viborg

Oplev billeder og video fra det imponerende lys- og animationsshow Himlen over Viborg, hvor Viborg Domkirke bruges som baggrund.

Tirpitz bunker- og ravmuseum Tirpitz bunker- og ravmuseum

I juli 2017 åbnede Tirpitz bunker- og ravmuseum. Læs mere om det flotte og imponerende museum der bestemt ikke er en kedelig oplevelse.

Tak for sangen Kim Larsen Tak for sangen Kim Larsen

Ingen kan vist sige sig fri fra at have nynnet med på en Kim Larsen eller Gasolin sang. Street art til ære for Kim Larsen.