West coast pale ale - Mr Beer kit

En pale ale baseret på et mr beer kit som Netto havde til spotpris en gang. Mr Beer er ølbryggerens svar på tvkøkkenet, da alt nærmest er klar på forhånd - tilsæt kun vand.

En pale ale baseret på et mr beer kit som Netto havde til spotpris en gang. Mr Beer er ølbryggerens svar på tvkøkkenet, da alt nærmest er klar på forhånd - tilsæt kun vand.

Det er derfor med en vis form for spænding, at jeg venter på at denne øl bliver færdig. Pakken siger nok til 8 liter øl, men jeg har valgt at lave ca. 7 liter for at få endnu mere smag.

Brygdato: 2. august 2008
Tappedato: 16. august 2008
Alkoholprocent: 3,2% (målet var 3,9% - noget rigtig amerikaner sprøjt :-) )

Prøvesmagninger


5. september. Ikke den helt store smagsoplevelse men det var også det forvetningen gik på. Nu skal tiden vise om denne amerikaner øl får en kraftigere smag over tid.

Læs også

Belgisk stærk ale - ølbryg nr 11 Belgisk stærk ale - ølbryg nr 11

Efter en længere ølbrygnings pause har jeg valgt at forsøge mig med en belgisk stærk ale. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Bohemian tjekkisk pilsner - ølbryg nr 13 Bohemian tjekkisk pilsner - ølbryg nr 13

En gylden drikkevenlig tjekkisk bohemian pilsner brygget med undergær og smagt til med Saaz humle. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Saaz stout - ølbryg nr. 10 Saaz stout - ølbryg nr. 10

Ultra sort stout brygget på pale ale, karamel og chokolade malte, farin og tilsat udelukkende saaz humle.

Engelsk pale ale - ølbryg nr 12 Engelsk pale ale - ølbryg nr 12

Oven på den kraftige belgiske strong ale har jeg kastet mig over en engelsk pale ale. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Mjød - uundværlig til enhver vikingefest Mjød - uundværlig til enhver vikingefest

Drik baseret på honning og vand