Viborg Animation Festival Kawaii Epikku udstilling

Årets Viborg Animation Festival har Japan som tema. Dette betyder flere aktiviteter i Viborg relateret til anime, manga og japansk kunst.

På det gamle Viborg Museum kan du opleve manga, anime og japansk kunst. Her kommer nogle eksempler på billederne. Et foto kan absolut ikke erstatte, at se billederne i virkeligheden. Jeg kan kun anbefale at tage en tur forbi det gamle Viborg Museum.

Endelig er der desuden et rum dedikeret til Hello Kitty figurer og billeder.

Flere informationer

Udstillingen varer fra 10. september til 20. oktober og findes på Viborg Museum, Hjultorvet, 8800 Viborg. Du kan læse mere om udstillingen og åbningstider på Viborg animation festivals hjemmeside.

Læs også

Calamus ex Wibergis Calamus ex Wibergis

Bock og brown ale inspireret øl brygget med belgisk ale gær. Målet med øllen er at ramme en god markant karamelsmag.

Viborg bryghus Viborg bryghus

Viborg Bryghus ideologi har fra starten været at producere og sælge velsmagende håndbrygget øl med karakter. Produktion og egen bryggerstue er anlagt i Sortebrødre Kirke Stræde i hjertet af Viborgs ga

Se billeder og video fra lys- og animationsshowet Himlen over Viborg Se billeder og video fra lys- og animationsshowet Himlen over Viborg

Oplev billeder og video fra det imponerende lys- og animationsshow Himlen over Viborg, hvor Viborg Domkirke bruges som baggrund.

Jojo Rabbit filmanmeldelse Jojo Rabbit filmanmeldelse

Historien om drengen Jojo Rabbit der har en usynlig ven med navnet Hitler. Det er politisk ukorrekt. Det er rigtig sjovt og god underholdning - men også med et seriøst underliggende lag.

Emma og Julemanden anmeldelse Emma og Julemanden anmeldelse

Emma og Julemanden - Jagten på Elverdronningens hjerte. Nicolas og Julie er kommet til Viborg, hvor deres nyfødte barn kidnappes af et par elvere. Heldigvis kan pigen Emma hjælpe dem.