Chokolade. Artikler om chokolade



Artikler om 'chokolade'. Nyeste artikel er 'Belgisk stærk ale - ølbryg nr 11' fra . Der findes i alt 4 artikler om 'chokolade'.

Belgisk stærk ale - ølbryg nr 11

Status på prøvesmagning af denne belgiske ale. Efter en længere ølbrygnings pause har jeg valgt at forsøge mig med en belgisk stærk ale. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Saaz stout - ølbryg nr. 10

Saaz stout - ølbryg nr. 10 (opdateret 16. januar 2018)

20. november 2013

Denne holder sig utrolig godt. Over 4 år på flaske og øllen har fortsat masser af smag. Ultra sort stout brygget på pale ale, karamel og chokolade malte, farin og tilsat udelukkende saaz humle.

Brown ale - ølbryg nr. 8

Brown ale - ølbryg nr. 8 (opdateret 9. februar 2013)

3. december 2012

2 måneder på flaske. Sødmen er aftaget en smule. Denne øl må ikke være for kold ved servering. En 10 grader virker som en fin temperatur for at få det fulde smagsudbytte. Endnu et bryg ud i karamelmaltens verden. Denne gang med cara bohemian, cara hell malt og mere chokolademalt.