Karamel. Artikler om karamel



Artikler om 'karamel'. Nyeste artikel er 'Engelsk pale ale - ølbryg nr 12' fra . Der findes i alt 6 artikler om 'karamel'.

Engelsk pale ale - ølbryg nr 12

Masser af skum og kulsyre. Oven på den kraftige belgiske strong ale har jeg kastet mig over en engelsk pale ale. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Belgisk stærk ale - ølbryg nr 11

Belgisk stærk ale - ølbryg nr 11 (opdateret 6. marts 2019)

29. januar 2019

Status på prøvesmagning af denne belgiske ale. Efter en længere ølbrygnings pause har jeg valgt at forsøge mig med en belgisk stærk ale. Se opskriften og læs om fremgangsmåden.

Saaz stout - ølbryg nr. 10

Saaz stout - ølbryg nr. 10 (opdateret 16. januar 2018)

20. november 2013

Denne holder sig utrolig godt. Over 4 år på flaske og øllen har fortsat masser af smag. Ultra sort stout brygget på pale ale, karamel og chokolade malte, farin og tilsat udelukkende saaz humle.

Sierra Nevada Brewing

Sierra Nevada Brewing

29. december 2013

Brown ale - ølbryg nr. 8

Brown ale - ølbryg nr. 8 (opdateret 9. februar 2013)

3. december 2012

2 måneder på flaske. Sødmen er aftaget en smule. Denne øl må ikke være for kold ved servering. En 10 grader virker som en fin temperatur for at få det fulde smagsudbytte. Endnu et bryg ud i karamelmaltens verden. Denne gang med cara bohemian, cara hell malt og mere chokolademalt.

Calamus ex Wibergis

Calamus ex Wibergis (opdateret 21. oktober 2012)

25. april 2012

Sødmen er aftaget en smule, men fortsat et rigtig godt bryg. Bock og brown ale inspireret øl brygget med belgisk ale gær. Målet med øllen er at ramme en god markant karamelsmag.