Bag dit brød selv

Hjemmebagt brød er en sand fornøjelse. Duften og smagen kan sagtens slå bake-off og mange bager konkurrenter. Du sparer desuden en del penge, ved at bage dit brød selv. Det behøver hverken være svært eller tage lang tid. Du bestemmer jo selv i dit eget køkken.

Artikler om 'brød'. Nyeste artikel er 'Sprøde lækre rundstykker med havregryn og sesam' fra . Der findes i alt 9 artikler om 'brød'.

Sprøde lækre rundstykker med havregryn og sesam

Sprøde lækre rundstykker med havregryn og sesam. Nem og virkelig god opskrift. Også velegnet til fryseren.

Brød med groft rugmel og fuldkorn

Brød med groft rugmel og fuldkorn (opdateret 31. august 2018)

29. januar 2015

Prøv dette nemme langtidshævet brød der næsten gør alt arbejdet selv. Dejligt mættende pga. det grove rugmel og fuldkorns hvedemel.

Rema 1000 finder en helt særlig plads til rapsolie

Rema 1000 finder en helt særlig plads til rapsolie (opdateret 3. juni 2015)

1. juni 2015

Opdatering i sagen om koldpresset rapsolie. Se hvor Rema 1000 finder plads til en helt særlig koldpresset rapsolie fra Bornholm. Selv trolden Krølle Bølle ville blive overrasket.

De klassiske Bamseboller

De klassiske Bamseboller

22. januar 2014

Brød med chokolademalt

Brød med chokolademalt

25. september 2012

Brød med ølgær

Brød med ølgær

17. april 2012

Hjemmebagt mæskbrød

Hjemmebagt mæskbrød

16. november 2011